Terms and conditions of use

Opšti uslovi poslovanja Teslić market online platforme utvrđeni su Uslovima korištenja platforme.

Teslić market je besplatna platforma koja na jedno mjesto okuplja različite proizvođače domaćih proizvoda, davaoca usluga i turističkih ponuda na teritoriji opštine Teslić. Platforma omogućava besplatnu online promociju i na taj način vrši povezivanje potrošača i proizvođača.

Opština Teslić (Teslić Market) dužna je da pruži tehničku podršku i ne snosi nikakvu odgovornost prema korisnicima platforme, ali je dužna da omogući što bolje funkcionisanje iste. Kreiranje Radnje na teslicmarket.com je potpuno besplatno, i ne naplaćuje se nikakva naknada za njeno korištenje.

OPŠTA PRAVILA

Korisnicima teslicmarket.com dozvoljeno je dijeljenje sadržaja ove platforme putem društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter i drugih, ali isključivo u nekomercijalne svrhe. Teslicmarket.com može raskinuti saradnju sa bilo kojim Korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje Korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa Uslovima korištenja.

Korisnik ne smije putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijale koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni.

USLOVI KORIŠTENJA I PRAVA KORISNIKA PLATFORME

Korištenjem platforme Teslić market može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja (u daljem tekstu “Korisnik ”).

Komunikacija, rok i dostava naručenih proizvoda i usluga je interni dogovor između Korisnika i Proizvođača na Teslić marketu.

Poželjno je ali ne i obavezno da Korisnik ostavi recenziju za radnju i proizvod koji je koristio, kako bi se poboljšao kvalitet cjelokupne platforme i svakog Proizvođača.

Pravila otkazivanja narudžbi određuje svaka Radnja na teslicmarket.com samostalno. U vezi s tim, Korisnik snosi odgovornost osim ukoliko pravila Radnje ne određuju drugačije.

Fotografije na teslicmarket.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci i cijene o proizvodu i opis proizvoda su informativnog karaktera i mogu sadržati greške i podložni su izmjenama.

USLOVI PROMOCIJE I PRAVA PROIZVOĐAČA

Vršiti promociju na teslicmarket.com mogu sva lica iz opštine Teslić koja su registrovana ( fizička lica, samostalni preduzetnici, privredna društva) i koja su napravila svoj nalog na teslicmarket.com, a po odobrenju koje rade administratori teslicmarket.com.

Kreiranje Radnje na teslicmarket.com je potpuno besplatno i nekomercijalno.

Svaki Proizvođač snosi punu odgovornost za sve informacije koje iznese o svojoj radnji, proizvodima i uslugama.

Svaki Proizvođač treba da pruži što tačnije i preciznije informacije o proizvodu i uslugama, kao i da obezbijedi fotografijе koje su odgovarajuće.

Proizvođač se obavezuje da naručenu robu isporuči Potrošaču slanjem naručenih proizvoda na istaknutu adresu putem određene kurirske službe, Pošte ili preko ličnog dostavljača. Svaki Proizvođač je dužan da samostalno obezbijedi dostavu proizvoda ili u dogovoru sa Korisnikom da dođu na kućni prag po proizvod,za kvalitet samih proizvoda i usluga odgovornost snosi sam Proizvođač i odnosno Davaoc usluga.

Radnje imaju mogućnost da samostalno kreiraju razne akcije i ponude koje će stimulisati građane da naručuju domaće proizvode. Proizvođači su dužni da poštuju sve zakone relevantne u njihovom poslovanju.

ŽALBE I PRIGOVORI

Ukoliko postoji osnovan razlog za žalbu zbog nezakonitog poslovanja i poslovanja bez dobre namjere. Korisnici platforme mogu da obavijeste teslicmarket.com, na [email protected]  kako bi se izvršila provjera i eventualno sankcionisanje odstranjivanjem sa platforme.

ZAVRŠNE ODREDBE

Ovi Uslovi korištenja stupa na snagu danom objavljivanja na sajtu. Sve promjene koje napravimo u Uslovima korištenja u budućnosti biće objavljeni na ovoj stranici.

Teslić Market nije dužan da obavještava korisnike o svim izmjenama koje učini, ali ukoliko smatra neophodnim može to da uradi.

Savetujemo da redovno provjeravate Uslove korištenja kako biste bili u toku ukoliko dođe do izmjena. Nastavkom korištenja stranice podrazumijeva se da je korisnik saglasan sa Uslovima korištenja i svim novonastalim izmjenama.

 

Na vrhu
Meni
Zatvori
Korpa
Zatvori
Back
Nalog
Close